Menu Close

Mission Statement RoLoSoft

RoLoSoft stelt zich tot doel advies, producten en diensten te leveren waar wij achter kunnen staan, die wij zelf zouden gebruiken en waar wij garant voor willen staan. Wij focussen op mogelijkheden binnen bestaande oplossingen en vinden dat onze diensten en producten hun geld waard moeten zijn. Wij zijn van mening dat automatisering moet bijdragen prettige motiverende en efficiënte werkomgeving waar veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. Daarbij houden wij van net werk, netwerken en dat moet méér dan nèt werken! ”Half werk is dubbel werk” is ons devies.
In dit alles willen wij graag maatschappelijk verantwoord ondernemen en daar waar mogelijk bijdragen aan een beter en schoner milieu en een beter leefklimaat voor iedereen.

Een tevreden klant zien wij graag terug, een ontevreden klant zien wij graag sneller terug. Service is voor ons geen dienst of product maar een overtuiging. Een klant is in de eerste plaats een mens. Wij benaderen onze klanten dan ook graag als een vriend en wij streven naar een ongedwongen prettige relatie waarbinnen zowel formeel als informeel kan worden gecommuniceerd.

Auteur: R.P.S. Louwman, laatste revisie: september 2009