Menu Close

Domeinregistratie en Hosting

RoLoSoft heeft een visie op het gebied van Internet: Het moet toegankelijk zijn voor iedereen, privé of als bedrijf, groot of klein. Om die reden willen wij domeinregistratie en hosting betaalbaar maken en houden voor iedereen.

Domeinregistratie: het vastleggen van een domeinnaam zodat niemand anders deze kan gebruiken. Je “huurt” een domeinnaam voor een jaar. Daarna kun je hem weer voor een jaar verlengen. Een .nl domein kost 15 *euro per jaar.

Hosting: Wil je ook een website, dan heb je ook een hosting provider nodig, ook wel webhoster genoemd. RoLoSoft verzorgt de hosting voor u voor een betaalbaar bedrag. Er kan bij ons worden gekozen voor Windows hosting of Linux hosting. Het verschil zit hem hier vooral in support voor ASP en ASP.NET.

E-mail provider: Als u een domein heeft, dan wilt u waarschijnlijk ook e-mailadressen op dat domein gaan gebruiken. RoLoSoft regelt ook de e-mail voor uw domein in één of meerdere mailboxen. Hierbij kunt u meerdere e-mailadressen aan dezelfde mailbox koppelen en kunt u kiezen of deze mail met IMAP, POP3 en/of Webmail wilt gaan gebruiken.

Vanzelfsprekend ondersteunen wij ook MySQL, WordPress, Joombla en Drupal. U krijgt voldoende schijfruimte (1 GB) en bandbreedte (unlimited) om een goede website te maken. Indien nodig kan de schijfruimte ook uitgebreid worden. Ook kunt u gebruik maken van sub-domeinen, FTP en bieden wij een certificaat aan om veilige verbindingen (https://) te ondersteunen. Dit alles is bij ons € 4,99* per maand.

* prijs exclusief btw en wordt per jaar gefactureerd. Domeinregistratie is apart en staat los van hosting. Voor een domein met hosting en e-mail betaalt u bij ons € 15,- plus € 59,88 = € 74,88 per jaar. Inclusief btw komt dat neer op ca. 90 euro per jaar.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij werken samen met betrouwbare partners om u de beste hosting voor de beste prijs te kunnen bieden.